Kincses Képeskönyv verseny: Az Én Városom


Update: Szülők, figyelem! Határidőt hosszabbítottunk, december 21-e, szerdáig még várjuk a gyerekrajzokat mindkét kategóriában!


Rajzpályázatot hirdetünk 5-8 és 9-12 éves gyerekek számára: rajzolják meg településük múltját, és nyerjék meg a három Kincses Képeskönyv vagy a hat, az eredeti illusztrációkról készített színes nyomat egyikét!


A Kincses Képeskönyv sorozat szerkesztői arra kíváncsiak, hogy ha te készítenél a városodról, falvadról képeskönyvet, mi lenne az az esemény, ki lenne az a híres személy, aki szerinted mindenképpen be kellene kerüljön a könyvbe. Készíts egy rajzot arról, hogy nézett ki a településed ezelőtt ötszáz évvel, rajzolhatsz csatajelenetet, vagy azt, hogy hogyan építették fel a helység templomát, vagy bármi mást, ami szerinted fontos, érdekes volt a településed történetében. Adjál címet neki és küldd be a jatek@transindex.ro címre december 21-ig. 5-8 és 9-12 éves kategóriában is a három legjobb rajzot Kincses Képeskönyvvel díjazzuk, a beküldők között pedig további hat, az eredeti illusztrációkról készített színes nyomatot sorsolunk ki. Kérjük a pályázókat, hogy küldjék el a gyermek nevét és életkorát is. A beküldött rajzokat a Transindex szerkesztősége és Jánosi Andrea, a Kincses Képeskönyv sorozat illusztrátora bírálja el.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>