Kincses Képeskönyv verseny: Az Én Városom

Update: Szülők, figyelem! Határidőt hosszabbítottunk, december 21-e, szerdáig még várjuk a gyerekrajzokat mindkét kategóriában!

Rajzpályázatot hirdetünk 5-8 és 9-12 éves gyerekek számára: rajzolják meg településük múltját, és nyerjék meg a három Kincses Képeskönyv vagy a hat, az eredeti illusztrációkról készített színes nyomat egyikét!

A Kincses Képeskönyv sorozat szerkesztői arra kíváncsiak, hogy ha te készítenél a városodról, falvadról képeskönyvet, mi lenne az az esemény, ki lenne az a híres személy, aki szerinted mindenképpen be kellene kerüljön a könyvbe. Készíts egy rajzot arról, hogy nézett ki a településed ezelőtt ötszáz évvel, rajzolhatsz csatajelenetet, vagy azt, hogy hogyan építették fel a helység templomát, vagy bármi mást, ami szerinted fontos, érdekes volt a településed történetében. Adjál címet neki és küldd be a jatek@transindex.ro címre december 21-ig. 5-8 és 9-12 éves kategóriában is a három legjobb rajzot Kincses Képeskönyvvel díjazzuk, a beküldők között pedig további hat, az eredeti illusztrációkról készített színes nyomatot sorsolunk ki. Kérjük a pályázókat, hogy küldjék el a gyermek nevét és életkorát is. A beküldött rajzokat a Transindex szerkesztősége és Jánosi Andrea, a Kincses Képeskönyv sorozat illusztrátora bírálja el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.