Barniék tele

* * *     9 értékelés
Mese

Barniék tele


Zágoni Balázs

„Barni az elmúlt években megnőtt és kissé megkomolyodott, Dorka és Hanna ovis élete viszont csupa mese. A három gyerek otthoni, iskolai, álombeli vagy éppen föld alatti kalandjai jókedvű, derűsen szeleburdi világba vezetnek: jó lehet Zágoni Balázséknál gyereknek lenni!”

Lovász Andrea, gyerekirodalom-kutató

„Zágoni Balázs tud néhány varázsigét, amitől a gyermekolvasó kezébe repül, és akár száz oldalon át ott is marad a könyv. Meséi tanító mesék a szó legigazabb értelmében: a gyermeket életre, érzékenységre, igényességre, kíváncsiságra tanítja, a szülőt pedig arra, hogy gyermeke friss szemével újként tudjon rácsodálkozni mindenre, ami számára már tegnapi.”

Zsigmond Emese, a Napsugár főszerkesztője

„A reggeli találkozások bensőséges, meghitt pillanatait nagyon sokáig a Barni mesék tették még vonzóbbá. Jól emlékszem egy reggelre, amikor a Barni Berlinben egy részét elolvasva kikönyörögtek még egy kis történetet. A következőt én kértem, aztán pedig már nem tudtunk leállni. Csak olvastuk,csak olvastuk… És most itt az új kötet, a Barniék tele. Már látom magunkat. Csillogó, tágra nyílt szemek vesznek körül. Valami ismerős, szelíd borzongás fut végig a hátamon.”

Doloczki Márta, pedagógus

Zágoni Balázs (1975) a Barni könyve, Barni Berlinben, Barni és a lányok megjelenése után egy újabb kötettel lepi meg olvasóit. Ezúttal Visky Ruth-Boglár bámulatos rajzai teszik színesebbé a meséket.

  • Illusztrálta: Visky Ruth-Boglárka
  • ISBN: 978-973-165-052-4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.