Hol volt hol nem volt… a Bookstory

Könyvmolyok örömére újabb könyvesbolt nyílt Kolozsvár belvárosában, a harangos műemlék tövében. A Bookstory független kezdeményezésnek indult, négy fiatal tulajdonos lelkes munkájának köszönhetően. A lendület érezhető volt a könyvesbolt múlt heti megnyitóján is, hiszen annyian jelentek meg, hogy szusszanásnyi levegőt sem lehetett venni és ez bizonyára nem csak a középen felhalmozott ínyencségeknek tulajdonítható.

A bolt munkatársai magyar könyvekről is gondoskodtak, igaz, hogy nem vitték túlzásba, de manapság az egy polcnyi magyar olvasmány is elismerést érdemel. A megnyitó alkalmával a “földszinti” felhozatalt nehezebb volt közelebbről szemügyre venni, mint az egyre sokasodó látogatókat, akik mellett botladozott az ember. Figyelemfelkeltő viszont a tér közepén elhelyezkedő, újdonságokat bemutató ballon, az ülőhelyek és a dekoráció. Az alagsorban nagyrészt gyermekkönyvek, tankönyvek és szülő-gyermek kapcsolattal, családdal kapcsolatos könyvek találhatók.

A könyvesbolt a decemberi hajrában kézműves vásárral is várja a látogatókat az Eroilor (Deák Ferenc) utca 6-8 szám alatt. Képes beszámoló:

Visky Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.