Alkalmi mesék idegbeteg fölnőtteknek

* * * *   3 értékelés
Mese

Alkalmi mesék idegbeteg fölnőtteknek


Orbán János Dénes

A javíthatatlan akasztófavirág író-poéta tizenharmadik kötete kétségkívül a legkomolytalanabb az eddigiek közül. Bár OJD-től megszokott módon a könyvben csak úgy sorjáznak az irodalmi és nyelvi bravúrok, a felnőttmesék elsődleges és vállalt célja a polgárpukkasztás és a könyörtelen kacagtatás. Micimackó székely góbévá vedlik, a kis herceget kíméletlenül seggbe rúgják, a népmesék hősei irdatlan lőcsükkel forgatják föl a világot, mindent megtudunk a poétaóriások ivargerendájáról, és végül Jessica Albát is beszippantja a pajzán költői örvény. Nem feltétlenül egy nőegyleti olvasmány, s ha véletlenül ép idegrendszerű olvasója akad, mire a végére ér, garantáltan idegbeteggé röhögi magát.

  • ISBN: 9786068118215

Alkalmi mesék idegbeteg fölnőtteknek bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Vécsei Józsefné hozzászólása:

    Tisztelt Kiadó! Érdeklődöm Orbán János Dénes: Alkalmi Mesék című könyvének Magyarországi Fellelhetőségéről,ahol megvásárolhatnám. Ha itt nem forgalmazták,akkor a Kiadótól szeretném megrendelni. Ezért kérem az elérhetőségüket,címüket,számlaszámot,valamint,a megrendelés menetét. Köszönettel Vécsei Józsefné

  2. Nyiscsák Veronika hozzászólása:

    Magyarországon hol tudom megvásárolni a könyvet illetve az Én is Sándor vagyok című könyv fellelhetősége is érdekelne. Vagy honnan lehet megrendelni?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.