Nagy az Isten állatkertje

* * ½     13 értékelés
Mese

Nagy az Isten állatkertje


Klein-Varga Noémi - Nádori Gergely

Tudtátok, hogy a hollók havas domboldalakon szeretnek csúszkálni? Ismeritek a hős postagalamb történetét? És sejtettétek, hogy a kertben a tököt a karimás poloska szokta elrágcsálni? Szerintetek mi nehezebb: egy autó, vagy egy bálna nyelve? Mit gondoltok, élvezik a zuhanyozást a malacok?


Fontosabbnál fontosabb, izgalmasabbnál izgalmasabb tényeket találtok ezekről az állatokról e különleges mesekönyvben. De vajon mi a közös bennük? Vegyük ide a szamarat, a kakast, az oroszlánt és a halat is – ők ugyanis a főszereplők. Az, hogy mindnyájan egy nagyon nagy történetnek, a Bibliának a szereplői. Titokzatos alakok, akiken rengeteg múlik. És most ezek a fontos, néma szereplők kinyitják szájukat, és elmondják saját meséiket. Úgyhogy, kedves olvasók, lehet ámulni (a csodákon) és bámulni (az élővilágot)!


Utóirat: a karimáspoloska igenis Nagyon Fontos Bibliai Állat, majd meglátjátok.

  • Illusztrációk: Kispál Éva rajzaival
  • Szerkesztő: Szűcs Teri
  • ISBN: 978-973-165-045-6

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>